Дата и час: Пон - 06 Сеп 2010, 20:57

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 894 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 60  Следваща
 Power /Heavy/Traditional metal - Албуми 
Автор Съобщение
Аватар

Мнение 
scaner написа:
А знае ли някой в коя група е пял Gerd Salewski – Vocals преди CHROMING ROSE ?
Ако познаете групата ще я кача на някой сървър за награда.

Stranger :wink:
P.S. Нищо, че вече си пуснал албума :)

Вто - 30 Окт 2007, 23:21
Профил
Аватар

Мнение 
GODIVA

Изображение
Изображение

Стил:Heavy/Power Metal
Год:2005
Албум:CALL ME UNDER 666
Страна:Switzerland

Tracklist:
1. Headache Machine
2. Hellraiser
3. Call Me Under 666
4. My Fate
5. When Lightning Strikes
6. Only Heaven Knows
7. The Flight of the Dragon
8. Maneater
9. Proud to Be A Beast
10. Soulkiller
11. Free My Soul
Download 1
Download 2

Сря - 31 Окт 2007, 16:13
Профил Изпрати
Аватар

Мнение 
Godiva
Изображение
Изображение

Год 2007
Стил:Heavy /power metal
Албум:Destruction
Страна:Switzerland

1. Illuminatio
2. Crawl In The Night
3. Destruction
4. Pedal To The Metal
5. After The War
6. Inside Hell
7. Vicious Blade
8. Bloody Sky
9. Running From The Past
10. Hell's On Fire
11. United We Stand
12. Revelation (Bonus track)
Download

Сря - 31 Окт 2007, 16:32
Профил Изпрати
Аватар

Мнение 
MYSTIC PROPHECY

Изображение
Изображение
Стил:Power/Thrash
Год:2007
Албум:Satanic Curses
Страна:Germany

Roberto Dimitri Liapakis - Vocals (2000-) (Valley's Eve)
Martin Grimm - Guitar (2005-) (Headstone Epitaph)
Markus Pohl - Guitar (2004-) (Symphorce)
Martin Albrecht - Bass (2000-) (Valley's Eve, ex-Stormwitch, ex-Rough)
Matthias Straub - Drums (2005-) (Sacred Steel, ex-Naevus, ex-Voodooshock)

1. Back from the Dark 03:47
2. Sacrifice Me 03:59
3. Dark Forces 03:44
4. Satanic Curses 03:40
5. Evil of Destruction 04:26
6. Demons Blood 04:45
7. Damnation 04:02
8. Rock the Night 04:14
9. We Will Survive 04:38
10. Grave of Thousand Lies 03:47
11. Paranoid (Black Sabbath cover) 02:44
12. We Fly (4:21)
Download 1
Download 2

Последна промяна scaner на Сря - 31 Окт 2007, 20:42, променена общо 2 пъти

Сря - 31 Окт 2007, 18:59
Профил Изпрати
Аватар

Мнение 
Ето нещо за феновете на Rage и феновете на първите Мейдън!

AVENGER - PRAYERS OF STEEL (1984)
Изображение
1. Battlefield
2. South Cross Union
3. Prayers of Steel
4. Halloween
5. Faster Than Hell
6. Adoration
7. Rise of the Creature
8. Sword Made of Steel
9. Bloodlust
10. Assorted by Satan
Свали

Стил: хеви метъл
Страна: Германия

Peter "Peavy" Wagner - Vocals, Bass
Jochen Schröder - Guitars
Alf Meyerratken - Guitars
Jörg Michael - Drums

И поздрав за всички с четвъртата песен по случай случая!!! :wink:

Сря - 31 Окт 2007, 19:14
Профил
Аватар

Мнение 
Започвам да се чудя дали да декларирам повече групи ,ако ще си разговаряме само с ''heavyuma'' не виждам повече никакъв смисъл.
Умишлено направих такава тема с цел повече групи да бъдат представяни на едно място а не да се прави отделна тема за всяка група и при толкова неща да няма един отзив, ще трябва да прекратя темата

Последна промяна scaner на Чет - 01 Ное 2007, 01:39, променена общо 1 път

Сря - 31 Окт 2007, 21:15
Профил Изпрати
Аватар

Мнение 
scaner написа:
Започвам да се чудя дали да декларирам повече групи ,ако ще си разговаряме само с ''heavyuma'' не виждам повече никакъв смисъл.
Умишлено направих такава тема с цел повече групи да бъдат представяни на едно място а не да се прави отделна тема за всяка група и при толкова неща да няма един отзив ще трябва прекратя темата

Ае човек стига де , кво стана пък сега че ще прекратяваш темата , аз немога да смогна да свалям и да слушам ;) Нищо и няма на темата , ако те мързи да качваш ОК , недей , но стига повтаря че от темата няма смисъл ... ЗАЩОТО не е така . Ама както си прецениш .
Какви отзиви искаш , половината групи не съм ги чувал , другите си ги знам отдавна ...
Колко човека те подравиха за хубавата тема .. а ти се настискаш да я прекратяваш .. RElaX!
Евала и на heavyuma за качените албуми , много сериозно момиче се оказа, и разбира от хубава музика :)

Сря - 31 Окт 2007, 21:25
Профил
Аватар

Мнение 
scaner написа:
Умишлено направих такава тема с цел повече групи да бъдат представяни на едно място а не да се прави отделна тема за всяка група и при толкова неща да няма един отзив ще трябва прекратя темата

Тъкмо това си мислих и аз вчера, че никой не изказва мнение за групите и дори не знам дали някой ги тегли и кое се харесва и кое не! :roll: Много е хубава темата ти, определено! Мисля, че и има все пак хора, които я оценяват, но наистина няма никаква комуникация и не се знае колко са те! Явно сред слушателите на радиото и тези, които са във форума, няма достатъчно фенове на тази музика, което си е обяснимо, нали това е рок радио. Ако има хора, които се заглеждат повече в темата, свалят албуми и им харесва нещо, нека да споделят някакво мнение, любими групи и т.н., защото в противен случай смисълът на темата се губи! :roll:

Edit: Ей браво, поне има един човек, който да слуша, но само един не е достатъчно, за да просъществува дълго тази хубава тема! :wink: Ако има и други хора, пак казвам, давайте мнения за това, което смъквате, какво повече ви е на сърцето и т.н., иначе смисъл няма, а и за да е ясно на какво повече да се наблегне!:wink: Нали SCANER е направил темата за нас!

Сря - 31 Окт 2007, 21:28
Профил
Аватар

Мнение 
Не ме мързи да качвам почти всички неща съм ги качвал за други форуми т.e. предварително съм ги качил и сега само ги декларирам ,но не видях смисъл, явно няма превърженици на този стил музика ,а пък видях че има има теми за ACCEPT,IRON MAIDEN,PRIMAL FEAR,DIONYSUS,ED GUY ,HELLOWEEN ,които също са от този калибър, и там видях много коментари.Не може да се ограничаваш в слушането на една или друга група ,вярно ACCEPT ,IRON MAIDEN ВЕЛИКИ в тава спор няма ,но има и други групи които си заслужава да се оценят по достойнство .
В крайна сметка всеки слуша това което му харесва, не искам да натрапвам мнението си ,стремях се да ви представям сравнително добри банди но не са били по вкуса на никой
Пожелавам ви всичко най-добро!!!!

Сря - 31 Окт 2007, 22:00
Профил Изпрати
Аватар

Мнение 
SCANER, az sy6to slu6am samo takava muzika,no ne moga da se opravja s downlouda. Ne moje6 li da gi ka4va6 w zamunda primerno? /SORRY ZA 6LIOKA/ Az li4no sledja samo 2 temi - twojata i na titan...........................

Чет - 01 Ное 2007, 09:03
Профил
Аватар

Мнение 
SCANER и аз те моля все още да не прекратяваш темата!!! Предлагам ти още една седмичка да изчкаш и да се види дали ще има някакви отзиви, мнения, желания за албуми на банди и т.н., за да стане ясно дали темата е полезна за повече хора, и ако няма, тогава вече да я прекратиш!

А относно свалянето: на страниците на тази тема има подробни обяснения за това как се смъкват албумите от дадените линкове, но ако все още не ви е ясно нещо, няма никакви проблеми, питайте и ще ви се отговори още по-подробно, ако трябва!!! Все пак темата е за запознаване с творчествата на тези банди! :wink:

Чет - 01 Ное 2007, 11:05
Профил
Аватар

Мнение 
Слушам сега албума на Cage , много добър .. бях си дръпнал преди време няколко песни , ама не можах да си намеря целия албум . Имам молба , ако някой от вас двамата има албум на KIske , от соловата му кариера да качи . Ама не го показвайте кво е яйце ... яд ме е че се е постригал така тъпо :)

Кой албум на Chroming Rose и Heavenly препоръчвате да дръпна първо ? :)

Чет - 01 Ное 2007, 12:36
Профил
Аватар

Мнение 
Scaner,темата е супер,не я бутай!Просто това е като учебник за по-младите.
Но имам една забележка.Пишете по един кратък коментар,когато пускате някоя нова група тука.В началото на темата беше така,сега гледам само нахвърляни снимки,дискиграфии и т.н.,а няма едно обяснение тая група аджеба точно каква музика прави,добри ли са,невероятни ли са,какви са.Разбирам,че темата е само за Хеви,ама то самия стил съдържа още поне 4-5 подстила.А и е полезно когато решиш да си дърпаш музиката,все пак да знаеш какво теглиш,защото повечето групи и аз не съм ги и чувал даже.
Благодаря за разбирането!

Чет - 01 Ное 2007, 13:17
Профил Изпрати WWW
Аватар

Мнение 
Темата е страхотна! Изслушах някои наистина страхотни групи, за чието съществуване не бях си и помислял. Аз съм голям Old School Heavy Metal Fan и доста от бандите, които постна ми направиха голямо впечатление - Dangerzone, Helstar, Mirage, Emeralg, страхотни банди. Аз прескачам Power-а, тъй като не съм му голям фен, но олд скула е просто магически. Аз пък ще ъпна една от любимите си банди - Guardians of time!

And I'm Proud Of That! Deathcore is a genre!

Чет - 01 Ное 2007, 13:45
Профил Изпрати YIM WWW
Аватар

Мнение 
fallen_1 написа:
Слушам сега албума на Cage , много добър .. бях си дръпнал преди време няколко песни , ама не можах да си намеря целия албум . Имам молба , ако някой от вас двамата има албум на KIske , от соловата му кариера да качи . Ама не го показвайте кво е яйце ... яд ме е че се е постригал така тъпо :)

Кой албум на Chroming Rose и Heavenly препоръчвате да дръпна първо ? :)

FALLEN_1 задължително първо DUST TO DUST,(затова съм написала нещо като кратък коментар, че е един от най-любимите ми въобще) :wink:, след това, ако ти хареса 2004, можеш да си свалиш и SIGN OF THE WINNER 2001-двата си приличат по звучене, яки сола и разнообразни мелодии! В новият също има добри попадения, но не е чак толкова добър като предните според мен! Той е само за тези, които станат фенове на "Небесните"! Отдолу има парола, да не я забравиш! :wink:
На Chroming Rose задължително LOUIS XIV (1990), за който също съм казала, че е един от най-добрите и че по звучене наподобява много ранните Helloween! С ръка на сърцето мога да кажа, че слабо в него няма! След това GARDEN OF EDEN (1991) също е доста добър! Другите два са малко по-хард рок звучене! За последният албум съм дала линк, на който можеш и да прослушаш някоя mp3-ка за 4 от албумите и ще прецениш сам, но първите 2 албума според мен са задължителни! :wink:

И сваляйте, сваляйте албумите, които са в тази тема, че може хората, които са ги качвали в уеб пространството да си ги изтрият ненадейно (не че няма да намерим след това нови линкове към тези албуми)! :wink:

Чет - 01 Ное 2007, 14:53
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 894 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 60  Следваща